sâmbătă, 13 iunie 2009

on board !

cum ar fi, om fara experienta dar determinat de adrenalina, de o idee curajoasa si o viziune aventuroasa, sa inchiriezi un yacht si sa-ti iei sotia si parintii cu tine, partasi si companioni in aventura vietii (de pina acum) ?
prietenii si "consatenii" nostri o. si r. au pornit sa cucereasca marea, intr-o calatorie initiatica aducatoare de schimbari de valori si de perspectiva. le dorim bine de mare, mult succes, valuri mici si foarte mici si speram sa primim la cald vesti din aventura aventuroasa !

si o nebunie de piesa, in acord cu nebunia lui r. (alta versiune a clipului cu planta, una mai potrivita cu situatia) si cu sfatul: atentie la sirene !

vineri, 12 iunie 2009

stare de repaos

saptamina asta am continuat mini-vacanta de rusalii mai mult de nevoie, pentru ca de fapt si de drept concediul e programat din 15 iunie. spun de nevoie pentru ca, asa cum sta bine unui baietel istet, nu a ratat noua viroza estival-blogosferica si a prestat. tuse, ceva muci si niste episoade de febra. ocazie cu care am constatat ca termometrul s-a defectat si arata mai putin cu cel putin 1 grad, asta dupa ce m-a bagat in ceata, pentru ca arata niste temperaturi absolut normale iar copilul frisona rau. acum, pentru cine stie, nu-ti propui sa faci mare lucru stind acasa cu puradelul bolnav, mofturos si usor irascibil, si totusi ar fi unele noutati.
ne-am adunat, cu mic cu mare, sa bricolam un gardulet pentru un butuc de vie crescut, din proprie vointa, in fata casei (nu l-am instalat inca):

intre timp partea femeiasca planta rasaduri bio :

si credeati ca petru nu mai este atras de cuie si ciocan ? (pentru cei ce stiu pasiunile copilului din frageda pruncie - ce pacat ca nu mai am blogul vechi sa fi dat un link cu "spargatorul de nuci"):














in final s-a intrupat cam asa (aici am intrat eu in meserie, dar s-a supt tot baitul inainte sa-i dau "o mina"):














si in timp ce vopseam, o imensa libelula albastra s-a asezat pe piciorul meu. dupa sperietura cauzata de zgomotul aripilor imposibil de asociat pe moment cu o insecta cunoscuta, am considerat intimplarea ca fiind una deosebita si am suflat libelula 2 m mai incolo, sa n-o picur cu bait.














oare nu am facut bine ca l-am lasat pe petru sa se balaceasca in piscina duminica in vizita la vara-sa ?!










copiii se amuza din lucruri mici (p.s.nu sint responsabila de dispunerea haotica a imaginilor, n-am facut "model", pe cuvint :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin