vineri, 7 mai 2010

alte discutii libere


- mami, tomberonul e de curse ?

- de ce ?!

- pai are eleron...




4 comentarii:

  1. Ce e ala eleron? Eu nu stiu si am trecut probabil de jumatatea vietii - stie Petru deja?
    PS Ieri m-a ajutat copilu sa caram tomberonul din strada la locul lui si fiindca drumul e la vale si el pe-acolo circula si cu vehiculele proprii ar fi vrut sa il sui in tomberon sa o ia la vale cu el.... sa-ncinga o cursa de tomberoane? Petru s-ar baga? Ii dai voie? :-))))

    RăspundețiȘtergere
  2. :)) cei idei dom'le au astia micii! sigur! s-ar "da pe tobogan" cu ele, cum spune (tot) petru, cind coborim un deal cu masina "mami, masina se da pe tobogan!":))
    p.s. ai aflat pina la urma la ce se spune eleron la masini ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar acum m-a lamurit wikipedia romaneasca (fiindca nu stiam sa traduc termenul in germana sau engleza) din trei randuri ce e ala eleron. O sa caut acum sa aflu mai mult cu termenul englez. Ma specializez in eleroane desi astea nu vor fi agreate de fi-miu fiindca micsoreaza viteza din ce am inteles. El si-ar dori precis un spoiler......caci e vitezoman.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce baiat minunat! Esti foarte mandra si ai si de ce :D Te felicit! Eu zic sa-i facem o surpriza si sa te inscrii la concursul pe care-l organizez CUM AM DESCOPERIT POVESTILE din cadrul campaniei "Imbratisam lectura"
    http://edukid.ro/loc-de-joaca/concurs-cum-am-descoperit-povestile

    Va astept! (bine, fie, te poate ajuta si Petru) :D

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin